Дешан: Недоволството на Жиру? Той е напълно доволен


Н. Гавазов

Дешан: Недоволството на Жиру? Той е напълно доволен

Старши-треньорът на националния отбор на Франция Дидие Дешан разказа за състоянието на здравето на своя футболист Йохан Кабай преди мача с Швейцария. Както е известно, играчът получи травма на слабините в двубоя с Хондурас, напускайки терена през второто полувреме. Много предполагаха, че Кабай ще пропусне днешния мач с швейцарците, но наставникът на "трикольорите" увери, че всичко с полузащитника е наред.

"Йохан е напълно здрав. Той успя да се справи с травмата си и вече тренира с отбора. Съставът? В него могат да влязат само 11 играча. Но аз искам всички да са здрави и готови, защото всичко може да се случи. Недоволството на Жиру? Той е напълно доволен, просто разказа, че работи и се надява да попадне в стартовия състав. Не търсете проблем там, където няма такъв", заяви Дешан.

"Относно Швейцария, този тим разполага с няколко забележителни футболисти. Особено остро те могат да действат в атака. Никой не се събира да недооценява този тим, тъй като те имат само една загуба в последните си десет мача. Очаква ни трудна среща, тъй като срещу нас има мощен опонент", добави наставникът на Франция.

 

  Сподели
105