Вратар спаси равенството за Мексико срещу Бразилия (видео)


FUTBOL-TV

Вратар спаси равенството за Мексико срещу Бразилия (видео)

Бразилия и Мексико не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 0:0 в среща от група "А" на Мондиал 2014. Най-интересните положения в този мач бяха през втората част. Преди почивката домакините бяха по-дейни, но Неймар и Паулиньо не се разписаха от добри ситуации, докато мексиканците разчитаха на удари от далечно разстояние, които бяха безуспешни.

В 54-ата минута Васкис бе близо до гола, но негов удар мина над гредата. Малко по-късно и Ерера отправи хубав удар, но отново неточен. До края на мача последва натиск на Бразилия. В 63-ата минута Неймар стреля от фаул, но топката мина много близо до гредата. Шест минути по-късно звездата на Барса  стреля от близо, но Очоа спаси. В 86-ата минута зрителите на стадиона станаха свидетели на ново невероятно спасяване на Очоа, този път след удар с глава от упор на Тиаго Силва.

В добавеното време, след контра на Мексико, последва силен удар на Хименес, но и великолепно спасяване на Сезар. Така двата тима не си отбелязаха гол и си поделиха по точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
212