Силна Германия с погром над Португалия (видео)


FUTBOL-TV

Силна Германия с погром над Португалия (видео)

Германия разгроми Португалия с 4:0 в едно от дербитата на груповата фаза на Мондиал 2014. Бундестимът си осигури успеха още през първата част, когато водеха с класическото 3:0. Томас Мюлер се разписа два пъти, като първото попадение падна от дузпа, която бе отсъдена, след като Марио Гьотце се измъкна и беше фаулиран от Жоао Перейра. За 2:0 се разписа Матс Хумелс, който беше изпуснат при корнер и с глава заби топката неспасяемо над главата на вратаря.

За да допълни ужаса на Португалия, Пепе посегна на Томас Мюлер, и бе изгонен с директен червен картон в 37-ата минута. В края на първата част Бруно Алвеш сбърка в защита и Мюлер наказа Патрисио - 3:0.

В 78-ата минута Мюлер оформи своя хеттрик, след като довкара топката от два метра след остро центриране на Шюрле и неубедителна намеса на вратаря на португалците. Преди това Кристиано Роналдо и компания имаха претенции за дузпа, която не бе отсъдена от рефера. В крайна сметка Германия започна повече от убедително това Световно и даде заявка за титлата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179