Дешан: Очаква ни тежък мач


Н. Гавазов

Дешан: Очаква ни тежък мач

Старши-треньорът на националния отбор на Франция Дидие Дешан предсказа труден мач за неговия тим. В своите разсъждения преди мача с Хондурас, френският треньор призна, че много разчита на добрата форма на Бензема.

"Карим винаги е играл на високо ниво, макар че, разбира се, имал е и някои спадове. Но всички ние прекрасно виждаме, какво направи през сегашния сезон в Реал", заяви Дешан.

"Много добре се подготвихме. Проведохме няколко важни приятелски мачове и всичко това, за да стартираме добре. Поради това мачът с Хондурас е най-важният. Не очакваме лека среща. Съперникът е много агресивен, но аз не искам да ограничавам когото и да е било от моите футболисти за това. Хондурас е отбор, който се формира през последните две години. Всички знаем схемата им на игра 4-4-2 и колко опасна може да е тя. Гледах им срещата с Англия и видях, че хондурасците са пределно подготвени и организирани. Освен своята агресивност, те имат и нелоши качества. Ето, тези неща не бива да забравяме", добави треньорът.

 

  Сподели
145