Коста Рика с изненадващ обрат над Уругвай (видео)


FUTBOL-TV

Коста Рика с изненадващ обрат над Уругвай (видео)

Един от фаворитите за спечелването на Световното първенство - Уругвай записа грешна стъпка на старта на Мондиала. Без звездата си Луис Суарес, тимът загуби с 1:3 от Коста Рика.

В 22-ата минута Хуниор Диас фаулира капитана на урусите Диего Лугано в наказателното поле. Диас задържа с ръце, а след това събори своя противник, а рефера посочи бялата точка. Единсон Кавани превърна дузпата в гол и даде аванс на своя тим.

След почивката Коста Рика обърна мача в своя полза и то само за четири минути. В 54-ата минута Джоел Кембъл бе точен, след перфектна атака по десния фланг, при което топката стигна до футболиста с номер 9, който без забавяне я прати във вратата на Фернандо Муслера. В 58-ата минута Оскар Дуарте плонжира и изпреварва Стуани и с глава оплете топката в мрежата за 2:1.

Само две минути след появата си в игра Урена сложи точка на спора, след като получи перфектен извеждащ пас от Кембъл и технично прати топката покрай Муслера в 84-ата минута. В добавеното време Макси Перейра си заслужи червен картон и остави отбора си с човек по-малко. В крайна сметка до нов гол не се стигна и Коста Рика се поздрави с успеха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
186