Иниеста: Не бива да се отчайваме


Н. Гавазов

Иниеста: Не бива да се отчайваме

Полузащитникът на националния отбор на Испания Андрес Иниеста коментира разгромното поражение от Холандия с 5:1 в първия мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол. Също така испанецът изрази надежда, че отборът му ще спечели следващите си два двубоя в групата, в която са още Австралия и Чили.

"Каквото било, било, нищо не може да направиш, но тази кошмарна среща завърши. Сега остава да спечелим оставащите си два мача. Малко не ни провървя през първото полувреме когато резултатът бе напълно адекватен, оставящ ни нелоши шансове. Но след почивката всичко се промени", заяви Иниеста.

"Когато резултатът е в това полза, лесно се играе. В същото време започнахме да буксуваме и никак не успяхме да отговорим на атаките на съперника. Сега трябва да се съсредоточим върху срещата с Чили. Разбира се, не очаквахме подобен неуспех, но това е Световно и тук всичко може да се случи. Важното е д спечелим оставащите двубои, иначе ще се приберем у дома. Не заслужаваме добра дума и ми е трудно да говоря. Имаме още двубои, не бива да се отчайваме и е рано да бъдем отписвани", каза още испанецът.

 

  Сподели
82