Испания на колене пред Холандия (видео)


FUTBOL-TV

Испания на колене пред Холандия (видео)

Холандия разгроми Испания 5:1 в първия мач в група "В" на Мондиал 2014. Двубоят започна отлично за Ла Роха, след като Чаби Алонсо откри от дузпа в 27-ата минута, след като бе фаулиран Диего Коща. В края на първата част Робин ван Перси изравни с много красиво попадение. Нападателят на "лалетата“ бе изведен на добра позиция с диагонално извеждащо подаване от средата на терена на Дейли Блинд и Ван Перси разстреля Касияс за 1:1.

След почивката Холандия направо съсипа своя съперник. В 53-ата минута Робен овладя добре топката в половината на испанците, финтира защитата на противника и с хубав удар обърна резултата в полза на своя тим. В 63-ата минута Де Врий се разписа, макар да останаха съмнения за нарушение на Ван Перси срещу Икер Касийяс в наказателното поле.

В 72-ата минута Ван Перси наказа невероятна грешка на вратаря на Реал Мадрид и покачи на 4:1. В 80-ата минута Робен се разходи между защитата и се възползва от нова грешка на Икер Касийяс, оформяйки крайното 5:1. До края на мача Холандия на няколко пъти бе близо до нов гол, но в крайна сметка резултатът се запази.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
243