Суарес: В Уругвай с нетърпение очакват мача с Англия


Н. Гавазов

Суарес: В Уругвай с нетърпение очакват мача с Англия

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес призна, че запалянковците в неговата родина с нетърпение очакват мача на националния отбор на Уругвай против "Трите лъва" на Световното първенство в Бразилия. Участието на голмайстора на Висшата лига в турнира все още се намира под въпрос заради неотдавнашната му операция на коляното, но въпреки това, самият Суарес предвкусва момента, в който ще се изправи и сражава срещу съотборниците си в Ливърпул.

"Този мач е очакван повече от другите. Невероятно е да се гледа, как уругвайците следят Ливърпул. Те станаха фенове на клуба и аз се гордея с това. Наистина е невероятно да виждаш, как цяла една страна следи двубоите на Ливърпул. Също така е невероятно да виждаш, как хората се ядосват, че един или друг мач се показва по спътниковата телевизия. Хората стават рано сутрин, за д гледат, как ние играем", заяви Суарес.

"Вече казах на Джерард, че ще си разменяме фланелките. Убеден съм, че Глен ще поиска моята фланелка. Може би Даниел и Стърлинг също ще искат - аз ще взема няколко със себе си. Да, ще разменям фланелки, но не съм уверен, че ще облека английска", каза още уругваецът.

 

  Сподели
112