Скоулс се надява Трите лъва да играят като Ливърпул


Н. Гавазов

Скоулс се надява Трите лъва да играят като Ливърпул

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е убеден, че националният отбор на Англия трябва да играе на Световното първенство по футбол по начина, по който го прави Ливърпул във Висшата лига. Скоулс е останал възхитен от атакуващия футбол на "червените" през миналия сезон, благодарение на което мърсисайдци бяха сериозен претендент за титлата. Според Пол, точно по този начин трябва да играе националния отбор на Англия.

"Ако на турнира в Бразилия националният отбор на Англия приеме атакуващите черти на Ливърпул, това ще е глътка свеж въздух. Това би означавало, че в мача срещу Италия на 14 юни в стартовия състав ще влязат 4-5 играча на Ливърпул", заяви Скоулс.

"Световното в ЮАР остави негативно впечатление заради уникалните равенства. Никой не бе щастлив. Феновете на Англия, а и аз, предпочитахме да видим три мача пълни с голове, вместо нулеви равенства. Ще съм щастлив да видя, че Рой е достатъчно смел, за да играе като Ливърпул или както Манчестър Юнайтед в миналото", продължава бившият футболист.

"През миналия сезон не възприемах Ливърпул сред претендентите за титлата. Едва след това разбрах, че те имат реални шансове. В крайна сметка малко не им достигна, но голямо впечатление ми направи играта им - как тероризираха съперника, а това ми напомни за най-добрите години на Юнайтед. Сега от лагера на Англия пристигат много позитивни неща и наистина ще съм щастлив а видя, че Рой Ходжсън покаже същия футбол както Ливърпул", завършва Скоулс.

 

  Сподели
111