Испания победи Италия минимално


И. Ангелов

Испания победи Италия минимално

Педро Родригес вкара единственото попадение за победата на Испания над Италия с 1:0 днес в най-очакваната от приятелските срещи за днешния ден. На "Висенте Калдерон" в Мадрид днес двата тима изпробваха различни опции с много промени в срещата, а в крайна сметка домакините победиха.

Италия започна силно, като в 4-ата минута Церчи нацели гредата на Касияс. Последва положение пред Педро, което Буфон спаси. Освалдо получи най-доброто положение за вечерта в 28-ата минута, но фалцовият му удар не бе точен. 

На почивката в игра се появиха Валдес за Касияс, Силва за Фабрегас, Алонсо за Бускетс, Абате за Маджо, Пирло за Кандрева и де Шилио за Кришито, а срещата продължи в добро темпо. В 51-ата минута Буфон спаси нов добър удар на Тиаго. 

В 63-ата минута Давид Силва потърси двойно подаване с Иниеста, но топката с късмет попадна в Педро, който завърши през Буфон за 1:0. Италия отговори с вкарването на Дестро и Имобиле в игра за Церчи и Освалдо, но тази промяна не даде резултати, още повече, ситуациите отново бяха пред испанците в лицето на резервата Касорла и Коща.

  Сподели
103