Ходжсън: Заложете 10 паунда на Англия


Н. Гавазов

Ходжсън: Заложете 10 паунда на Англия

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Рой Ходжсън позитивно оцени шансовете на своя тим в навечерието на днешния жребии за групите за Мондиал 2014. Както е известно, заради ниския си рейтинг англичаните рискуват да получат за съперници много силни отбори. Като цяло, възпитаниците на Ходжсън могат да се окажат в групата на смъртта.

Но Рой не унива. В отговор на въпрос, дали би заложил 10 паунда на това, че Бразилия ще спечели турнира, Ходжсън предложи тези пари да бъдат заложени на Англия.

"Не, аз бих ги поставил на Англия. С Бразилия има вероятност да загубя парите си, така че, защо да не ги дам за тим, който искам да победи? Не трябва да се гледа едностранно на нещата. Имаме варианти. Мисля, че с появата на млади играчи, които притежават различни качества от това на предишното поколение, ние имаме варианти. Тук сме, част от това сме и предвкусваме жребия. Както и останалите, очакваме той да е благосклонен към нас, но най-важното е, да го приемем, независимо от това какви съперници ще получим", заяви Ходжсън.

 

  Сподели
247