Ходжсън: Разстроен съм


Н. Гавазов

Ходжсън: Разстроен съм

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Рой Ходжсън сподели мнението си относно поражението от Германия в приятелския мач между двата отбора. Както е известно, с гол на Пер Мертезакер гостите се наложиха с 1:0 над "Трите лъва". Според наставника на англичаните, играта е била равностойна и тимът му не е заслужавал поражението.

"Разстроен съм. Неприятно е да загубиш, особено за втори пореден път и то у дома. Не мога да кажа, че съм разочарован от старанието на играчите и количеството извършена работа. Не смятам, че съперникът ни надигра, това бе равностоен мач. Но това, в което немците бяха по-добри от нас е в точността на подаванията и в завършването на атаките. Знаехме, че корнерите ще са проблемни за нас заради наличието на Мертезакер и други големи момчета, ето, на нас ни липсваха няколко високи футболисти", заяви Ходжсън.

"Имаме млади играчи като Стъридж, Уелбек, Уилшър, Баркли. Разполагаме с много силни младежи в националния. Това, че загубихме от Германия не означава, че нямаме талантливо поколение", заяви Ходжсън.

 

  Сподели
113