Англия и Ирландия не се победиха


И. Ангелов

Англия и Ирландия не се победиха

Една интересна среща видяхме днес, когато Англия прие Ирландия за приятелска среща. Мачът завърши при резултат 1:1, но англичани показаха чудесна химия и невероятна форма в лицето на Уейн Рууни и Франк Лампард. Двамата изглеждаха ниво над всички останали макар напрегнатите кампании, които изиграха.

В 13-ата минута резултатът бе открит от гостите. Това бе невероятно отиграване на Шейн Лонг от Уест Бром ,като той се възползва от центриране на Шеймъс Коулман. Франк Лампард изравни в 23-ата минута. Даниел Стъридж центрира от фланга, преди Сейнт Леджър да изчисти топката в краката на Лампард, който финтира и прати кълбото в мрежата.

В 48-ата минута Англия можеше да вкара отново. Рууни копна топката прекрасно към Уолкът, който от воле я запрати в наказателното поле, където Коул бе лишен от попадение от непосредствена близост. В 63-ата минута отново Рууни и Уолкът бяха близо до гол. В 84-ата минута нападателят на Манчестър Юнайтед намери Окслейд-Чембърлейн на чиста позиция, но отново не видяхме попадение. Темпото на игра спадна в тази втора част и резултатът не се промени.

  Сподели
105