Де Хеа: Сър Алекс ми е като баща


Н. Гавазов

Де Хеа: Сър Алекс ми е като баща

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа и националния отбор на Испания Давид Де Хеа разказа за кариерата си на „Олд Трафорд" и за отношението на треньорите към него. Испанският национал не пропусне да засегне и темата със скандалното съдийство по време на срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Реал Мадрид, когато турският съдия със своите безумни решения повлия върху изхода в мача.

„Благодарение на Бог, аз сега се намирам в много сериозен клуб и получих повиквателна от Висенте Дел Боске, което е още една крачка в моята кариера. Сър Алекс и Дел Боске са двама велики треньора, всеки със своите особености. Познавам Сър Фъргюсън не толкова добре, но той ми е като баща, особено за младите футболисти", заяви Де Хеа.

„Имам още три години до края на договора си и честно казано, много съм щастлив да играя за Юнайтед. Това е велик клуб и това се разбира напълно когато си вътре в него. Що се отнася до критиките по мой адрес, старая се да оставам настрана от всичко това, да тренирам повече и да се раздавам в мачовете", допълни вратарят.

„Сега ни предстои да победим националния отбор на Франция и да си върнем първото място. Надявам се само, че двубоят ще се ръководи не от съдията, който свиреше мача-реванш с Реал!", завърши Де Хеа.

 

  Сподели
90