Уилшър предпочита Ходжсън пред Капело


Н. Гавазов

Уилшър предпочита Ходжсън пред Капело

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър призна, че атмосферата в националния отбор на Англия е съвсем различна от тази по времето на Фабио Капело. Именно при италианският специалист Уилшър направи своя дебют за „Трите лъва". Правейки своите първи крачки на международно ниво, полузащитникът попадна в лазарета и се завърна в представителния тим на страната си едва тази седмица, когато Англия победи Бразилия с 2:1.

Сега на кормилото се намира Рой Ходжсън и за 21-годишния Уилшър разликата в методите на работа между двамата специалисти се вижда с невъоръжено око.

„Сега е съвсем различно. На първи място, защото се смени треньорът, а и целият персонал, сега атмосферата е съвсем различна. По-приятна е", призна Уилшър.

„Хубаво е, че се върнах в националния отбор след толкова дълго отсъствие. Направихме отличен мач - аз и целият отбор. Сега при нас има смес от опит и младост. Тук е Джерард, който общува с нас по време на целия мач, тук е Лампард, който играе за националния тим вече десет години и продължава да го прави. Това е великолепно", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
111