Еквадор надви Роналдо и компания в мач с 5 гола


И. Ангелов

Еквадор надви Роналдо и компания в мач с 5 гола

В една от срещите с най-много попадения днес Еквадор успя да надиграе Португалия с 3:2. В срещата видяхме голове на Кристиано Роналдо и Антонио Валенсия, както и автогол на Жоао Перейра. Срещата предложи множество интересни моменти, а резултатът можеше да е победен и за двата тима.

Още във 2-ата минута Португалия не се възползва от добър шанс и и Джеферсон Монтеро се впусна по левия фланг, след което намери Антонио Валенсия на опразнена врата за 1:0. В 23-ата минута Кристиано Роналдо изравни с фантастичен гол. Коентрао подаде на капитана, който жонглира с топката преди да вкара от воле.

През втората част Португалия поведе. Луиш Нани асистира на Елдер Пощига за 2:1, но само след минута Жоао Перейра си вкара автогол. След поредица смени в двата тима се стигна и до победен гол на гостите. Кристиан Бенитес свали топката на Фелипе Кайседо, и играчът на Локомотив Москва вкара със страховит шут в ъгъла на вратата. В добавеното време на мача Бенитес успя дори да заобиколи вратаря на домакините и да не вкара гол от изключителна ситуация, възползвайки се от гредата, която нацели гредата след удар с глава на Кущодио.

  Сподели
104