Джерард: Историите извън футбола отвличат вниманието ни


Н. Гавазов

Джерард: Историите извън футбола отвличат вниманието ни

Полузащитникът на Ливърпул и на националния отбор на Англия Стивън Джерард в навечерието на световната квалификация с Полша отбеляза, че играчите на „Трите лъва" няма нужда да мислят за последните скандали в отбора, а също така коментира въвеждането на новия кодекс за поведение.

„Всички тези истории извън футбола, които обаче се въртят около отбора отвличат вниманието. Предстои ни много важен мач и предпочитаме да се занимаваме с чисто футболни въпроси. В момента играчите добре знаят какво трябва да правят. Миналата седмица се срещнахме в парка „Сент Джордж", където ни запознаха с новия кодекс на поведение. Никой повече няма оправдания, че не знае кое, по какъв начин да прави", заяви Джерард за ВВС.

„Изказванията на Виейра за младите играчи? Изненадан съм, когато прочетох това. Какво мога да кажа освен, че младите футболисти на Ливърпул мечтаят да играят за националния отбор на Англия. Това се вижда по лицата им. Разбира се, че такива думи са неприятни. Всъщност, аз не съм разочарован. Много малко ме вълнува какво говори Патрик Виейра. Знам, че нашите млади футболисти са гладни за футбол и искат да играят за своята страна", каза още полузащитникът на Ливърпул.

 

  Сподели
80