Кейхил: Контузията ме върна в първи клас


И. Ангелов

Кейхил: Контузията ме върна в първи клас

Защитникът на Челси Гари Кейхил изрази разочарованието си от това как неговата травма се е отразила на титулярното му място за националния отбор в Евро 2012, като според него именно това го е пратило на пейката за родината. Преди състезанието Кейхил бе фаворит да партнира на Джон Тери, но контузията в челюстта позволи на Джолиън Лескът да получи шанс.

"Чувствам се отново на първото стъпало с Англия. Преди тези последни два мача за Англия, аз дори не осъзнавах какви щети ми нанесе тази травма."

"Към края на миналия сезон бях се наложил в отбора, като стартирах повечето срещи. В седмиците преди Еврото аз чувствах, че ще играя на голямото състезание. Нямах късмет с тази контузия и това ме прати на пейката. Не бих казал, че се изненадах, като не играх срещу Украйна. Бях разочарован обаче. Сега всичко е извън моя контрол."

"Мислиш си, че прогресираш, а изведнъж си обратно в началото. Така се чувствам в момента."

"Надявам се да успея отново да си върна мястото при титулярите, и преди съм го правил. Босът винаги дава ясно да се разбере какво мисли, когато избира отбора. Той е много лесен за достъп и можем да си говорим с него. Никога не се чувстваш некомфортно с него и говорих много с него, когато бях контузен."

  Сподели
87