Красив футбол и Бразилия е на върха в трета група (видео)


И. Ангелов

Красив футбол и Бразилия е на върха в трета група (видео)

Отборът на Бразилия надигра тотално тима на Нова Зеландия, като крайният резултат днес бе 3:0, но можеше да е далеч по-разгромен за новозеландци. Красиви подавания, финтове и отигравания видяхме днес от младежите на Бразилия и всеки, който е пропуснал тази среща, може да съжалява.

Всичко започна в 23-ата минута чрез гол на Данило. Минути преди това гол на Неймар не бе зачетен поради засада. Дамиао размени страхотно двойно с Данило и голът бе факт. В 29-ата минута след подобно разиграване Дамиао вкара - Сандро му асистира, но Марсело изигра феноменално ситуацията преди топката да попадне в Сандро.

През втората част Сандро вкара в 52-ата минута след центриране на Марсело от свободен удар. В 76-ата минута Алекс Сандро бе изгонен за бразилците след бързи два жълти картона, вторият от които за симулация. Това дори не отне от предимството на Бразилия във владението и мачът продължи по същия начин до своя край, като Неймар можеше да вкара на празна врата след центриране на Рафаел Да Силва. Неймар някак си изкара топката в аут. По този начин резултатът остана класически.

В другата среща в трета група Египет разби Беларус с 3:1. Всички голове тук паднаха през втората част, а авторите бяха Салах в 56-ата, Мохсен в 73-ата и Абутрейка в 79-ата. Беларус върна попадение в самия край чрез Варанков. По този начин Египет излиза на второ място в групата с 4 точки, Беларус има 3, а Нова Зеландия 1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
183