Daily Mail: Скот Паркър е новият капитан на Трите лъва


Н. Гавазов

Daily Mail: Скот Паркър е новият капитан на Трите лъва

Халфът на Тотнъм Скот Паркър ще бъде капитан на Англия тази вечер срещу Холандия, съобщи новината Daily Mail. Както е известно, Футболната асоциация на Англия лиши Джон Тери от капитанската лента заради скандала на расова основа, в който се забърка защитника на Челси. Цялата история доведе до оставката на Фабио Капело от поста старши треньор на „Трите лъва" и назначаването на Стюърт Пиърс за временен селекционер на представителния тим на Англия.

Вчера Пиърс обяви, че все още не е взел решение кой ще носи капитанската лента и за да направи интригата по-голяма, информира журналистите, че ще направи своя избор часове преди двубоя на „Уембли".

Ако тази информация на Daily Mail се окаже вярна, това ще бъде признание за забележителния ръст в кариерата на бившия футболист на Чарлтън, който през лятото на миналата година пристигна на „Уайт Харт Лейн" след като по-рано Уест Хем изпадна от елита.

Наскоро Паркър получи признанието и на феновете, които го избраха за Играч на годината в националния отбор, което на практика го направи фаворит за капитанската лента на Англия пред играчи като Стивън Джерард, Джо Харт и Джеймс Милнър.

 

  Сподели
111