Скоулс не изключи завръщането си в Трите лъва


Н. Гавазов

Скоулс не изключи завръщането си в Трите лъва

Възобновилият кариерата си полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не изключи вероятността, че може да се завърне в националния отбор на Англия и да играе на Евро 2012. Както е известно, миналото лято Пол закачи обувките на пирона, но поради епидемията от контузени играчи, която сполетя шампионите, Скоулс не само се завърна в отбора воден от Сър Алекс, но вече успя да се отчете с един гол.

37-годишният халф не е играл за родината си от 2004 година насам, но е напълно възможно той да се завърне за "Трите лъва" за шампионата на Стария континент това лято.

„Аз съм домошар, но това предложение беше повече от привлекателно. Дълго мислих и всеки час променях решението си дали да играя на Световното първенство през 2010 година, но в края на краищата, мисълта, че ще бъда шест седмици извън дома ме накара да се откажа. Именно затова сложих край на кариерата си в националния отбор след Евро 2004. Освен това почувствах, че не играя много добре. Хората казваха, че е било заради факта, че е трябвало да играя отляво, но случаят не е такъв. Аз съм играл отляво и в Манчестър Юнайтед и съм вкарвал много голове от тази позиция", заяви Скоулс в интервю за Daily Express.

„Дали ще играя на Евро 2012? Кой знае", допълни полузащитникът.

 

  Сподели
102