Англия надви Швеция в приятелска среща на Уембли (видео)


И. Ангелов

Англия надви Швеция в приятелска среща на Уембли (видео)

В една от срещите, предизвикали по-голям интерес от националните мачове тази седмица Англия прие Швеция на "Уембли" и победи с 1:0. Голът бе дело на полузащитника Гарет Бари. Като цяло нетипичната подредба на двата тима не предложи зрелище и много красив футбол, но Фабио Капело изпробва добре футболистите си.

В началото на срещата предимството бе на страната на домакините. Логично се стигна до попадението в 22-ата минута. Гарет Бари вкара с глава след центриране на Даунинг. Това бе попадение номер 2000 за националния тим на Англия изобщо. След гола натиска на домакините продължи, но в 33-ата минута се наложи Джо Харт да прави добра намеса за Англия. Вратарят бе заменен на полувремето, както и Златан Ибрахимович за Швеция.

Втората част отново започна с превес на домакините. В игра влязоха Даниел Стъридж и Джеймс Милнър на мястото на Уолкът и Родуел. Тук започнаха и атаките на гостите - 58-а минута. В 70-ата в игра се появи и Дарън Бент на мястото на Боби Замора. Последва нов натиск на домакините, но резултатът остана 1:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
101