Меси се оправда с рефера


И. Ангелов

Меси се оправда с рефера

Капитанът на Аржентина Лео Меси акцентира на важността на мача във вторник срещу Колумбия за квалификациите на Световното 2014, след като за пореден път той и колегите му разочароваха с равенството срещу Боливия снощи. Марсело Морено даде аванс на Боливия още в 11-ата минута, докато Лавеци изравни след 4 минути за равенството в срещата.

Резултатът поставя Аржентина втори в таблицата, с 4 точки от 3 срещи, а Меси мисли, че победата срещу Колумбия е задължителна:

"Идва друг мач много скоро. Много ще е трудно. Както всяко гостуване. Но този път не можем да се провалим. Трябва да победим на всяка цена, след това, което стана с Боливия."

"Имахме шансове за повече от 1 гол, но нямахме късмет. Боливия вкара от нищото и стана сложно. Ние искаме да играем добре и да победим. Особено на гости. Това равенство направи всичко много сложно. Имаме дни да се подготвим за Колумбия."

24-годишният обвини съдията Карлос Вера за това, че не даде авантаж при добро положение на Игуаин:

"Голът на Игуаин щеше да промени нещата. Не знам защо нямаше авантаж. Той ни обра в този момент. Голът щеше да промени подхода на Боливия, които разчитаха на контри. Рефера ни изненада, Игуаин беше сам, голът щеше да промени всичко."

  Сподели
87