Джудович: Не съм изпращал писмо до УЕФА в защита на Рууни


Н. Гавазов

Джудович: Не съм изпращал писмо до УЕФА в защита на Рууни

Защитникът на Черна гора и руския Спартак Налчик Миодраг Джудович заяви, че не е изпращал никакво писмо до УЕФА в подкрепа на Уейн Руни. Както е известно, защитникът стана обект на груба игра от страна на нападателя на Манчестър Юнайтед по време на квалификационната среща за Евро 2012 между двете страни. Нападателят от своя страна получи червен картон заради нарушението си и бе наказан от УЕФА да не участва в следващите три официални мача на Англия, което означава, че ще пропусне двубоите от груповата фаза на финалите на Европейското първенство в Полша и Украйна.

В медиите на Острова се появи информация, според която Джудович е изпратил писмо до УЕФА, за да подкрепи нападателя, но днес се оказа, че тези слухове не отговарят на истината.

„Цялата работа тръгна от един руски вестник, но аз не съм пращал писмо до УЕФА, нито имам намерение да го правя. Написаното не отговаря на истината. Редакторът на вестника ме попита, дали бих подкрепил Руни и аз отговорих "защо не". Оттам информацията се появи и в другите вестници. Това е всичко около тази история" , призна Джудович за Дан.

 

  Сподели
83