Снайдер: Смятаме да спечелим Евро 2012


Н. Гавазов

Снайдер: Смятаме да спечелим Евро 2012

Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер заяви, че иска победа на Европейското първенство по футбол с националния отбор на Холандия. Както е известно, „лалетата" се представят много силно в квалификациите за Евро 2012 и спечелиха всичките си девет мача, отбелязвайки зашеметяващите 35 гола - най-много от всички отбори, които се борят за място на финалите на големия форум, който ще се състои в Полша и Украйна догодина.

„Когато видях, как Патрик Клуиверт спечели Шампионската лига с Аякс, аз си обещах, че искам да направя същото. Благодарение на Интер успях да осъществя мечтата си и на клубно ниво постигнах всичко. Сега остава на национално да направя същото. Разбира се, това не означава, че не ми се иска да побеждавам с Интер", заяви Снайдер за ELF Voetbal.

„Имаме много силен национален отбор и можем да победим всеки един противник. През 2010 година доказахме колко сме единни и как се подкрепяме и уважаваме. В бъдеще също смятаме да покажем отлични резултати. Класирахме за Евро 2012 и се готвим да спечелим турнира", допълва полузащитникът на Интер.

 

  Сподели
107