Гринууд иска да говори с Тухел за Англия


И. Ангелов

Гринууд иска да говори с Тухел за Англия

Националната принадлежност и бъдеще на Мейсън Гринууд остава неясно и той планира да проведе разговор с новия национален селекционер на Англия Томас Тухел. Бившият играч на Манчестър Юнайтед спечели първия и единствен международен свой мач през 2020 г., когато дебютира за Англия срещу Исландия. Въпреки това, той вече не е в плановете на родината си.

С Томас Тухел, който сега поема националния отбор, Гринууд остава оптимист за повикване в Англия и ще изчака да проведе разговор с германеца, преди да вземе окончателно решение за международната си кариера, според The Sun. Гринууд също има опцията да продължи международната си кариера с Ямайка.

The Sun цитира свой източник: "Мейсън знае, че шансовете му да играе за Англия отново са много малки. Но той иска да провери с ФА и Тухел сега, след като той е назначен, за да види какво мислят. Той е решен да играе на най-високо ниво и това означава Световното първенство. Така че ако Англия не го искат, той ще премине към Ямайка и ще се опита да стигне до Световното първенство през 2026 г. по този начин."

23-годишният Гринууд ще се завърне в действие за Марсилия в неделя вечер, когато френските гиганти се изправят срещу Монпелие в мач от Лига 1 далеч от дома.
 
 

  Сподели
45