И Италия ще се наложи над Израел


И. Ангелов

И Италия ще се наложи над Израел

Италия - Израел 
Стадион: Блуенерджи Стейдиъм, Удине 
Дата: 14.10.2024 г. 
Час: 21:45 ч. 

Мачът между Италия и Израел на 14 октомври 2024 г. в Лигата на нациите изглежда като лесна задача за домакините. Италия, която оглавява групата със 7 точки след три изиграни мача, ще се опита да затвърди лидерството си срещу аутсайдера Израел. В последния си двубой "адзурите" пропуснаха да запишат трета поредна победа, след като направиха 2:2 срещу Белгия в Рим. Въпреки ранното им предимство от два гола, не успяха да удържат натиска на белгийците и загубиха два ценни пункта.

За Израел, кампанията до момента е тежка. Тимът се намира на последно място в групата с три загуби, като е допуснал 9 гола и е успял да отбележи само 3. Те идват след тежка загуба с 1:4 от Франция, което подчертава техните сериозни проблеми в отбрана. Срещу отбор като Италия, който е далеч по-силен на всички фронтове, Израел ще има трудности да удържи играта.

Всички фактори сочат към убедителна победа за Италия. Те са спечелили 5 от последните си 6 срещи с Израел, като имат 16 вкарани и само 4 допуснати гола в тези двубои. Израел, от друга страна, показва липса на качество и стабилност срещу топ отбори, особено в защита, като са допуснали поне 3 гола в четири от последните си пет загуби.

Италия ще търси бързо да затвърди предимството си и да контролира мача от самото начало. Очаква се домакините да доминират по всички показатели и да вземат трите точки с комфортна победа.

Статистика в турнира:
Италия: 3 мача, 2 победи, 1 равенство, 0 загуби, 7 гола вкарани, 4 гола допуснати.
Израел: 3 мача, 0 победи, 0 равенства, 3 загуби, 3 гола вкарани, 9 гола допуснати.

Препоръки:
Победа за Италия с два или повече гола разлика – Вероятност: висока, като се има предвид разликата в класите и формата на двата отбора.
Над 3.5 гола в мача – Вероятност: умерена, особено с оглед на слабата защита на Израел и атакуващия потенциал на Италия.

Прогноза: Италия - Израел 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
343