Турция ще спечели в Исландия


И. Ангелов

Турция ще спечели в Исландия

Исландия - Турция 
Стадион: Лаугардалсфьолур, Рейкявик 
Дата: 14.10.2024 г. 
Час: 21: 45 ч. 

Мачът между Исландия и Турция на 14 октомври 2024 г. е ключов двубой в група 4 на Лига Б от Лигата на нациите. Турция е на първо място в групата с 4 точки след двубоите до тук, като впечатляващата им победа с 3:1 срещу Исландия ги поставя в силна позиция. Тя дойде след нулево равенство с Уелс по-рано.

Исландия, от своя страна, е в добра форма след победата с 2:0 над Черна гора в първия кръг, но сега им предстои труден мач срещу един от най-силните отбори в групата. В първия мач между тези два отбора миналия месец, Керем Актюркоглу от Турция показа невероятна форма, реализирайки хетрик. Турците продължават с постоянните си изяви след впечатляващо представяне на Евро 2024, където достигнаха четвъртфиналите и бяха една от приятните изненади.

Исландия обаче е непредсказуем съперник. Те показват, че могат да изненадват по-силни отбори, като например победата им с 1:0 над Англия в приятелска среща по-рано тази година. В същото време, те могат да допуснат тежки загуби, както показва поражението им с 0:4 от Нидерландия през юни.

Турция влиза в този мач като фаворит, благодарение на по-добрите резултати и по-стабилната форма напоследък. Исландия може да се възползва от домакинското предимство и да създаде затруднения на съперника. Очаква се мач с много емоции и шансове за голове.

Има добра вероятност и двата отбора да отбележат. Исландия играе добре на собствен терен, но Турция има по-качествени нападатели.

Прогноза: Исландия - Турция 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229