Австрия у дома ще се наложи над Норвегия


И. Ангелов

Австрия у дома ще се наложи над Норвегия

Австрия - Норвегия 
Стадион: Райфайзен Арена 
Дата: 13.10.2024 г. 
Час: 21:45 ч. 

Мачът между Австрия и Норвегия обещава да бъде интригуващ сблъсък в Лигата на нациите. Австрия ще търси реванш за загубата с 1:2 в Норвегия миналия месец, когато попадението на Ерлинг Холанд в края на срещата осигури победата на скандинавците. Този резултат изведе Норвегия на върха в група 3 на Лига Б, докато Австрия събра само една точка от първите два мача в състезанието.

Тимът на Австрия под ръководството на Ралф Рангник се стреми да се върне на победния път. Те играят атакуващ футбол, който често оставя празни пространства за съперниковите нападатели. Защитните проблеми на австрийците са видни – те допуснаха поне по един гол в девет последователни мача преди октомврийските срещи и нямат победа в последните три двубоя. Въпреки това, на домашна сцена те демонстрират по-силни изяви, особено в квалификациите за Евро 2024, където излязоха от тежка група с Франция, Нидерландия и Полша.

Норвегия, въпреки успеха си в първата среща, също не блести с перфектна защита. Те разчитат на мощното нападение водено от Ерлинг Холанд, който е ключов фактор в техните успехи. С оглед на офанзивната игра и на двата отбора, се очаква отворен мач с много възможности за голове.

Прогнозата е за мач с голове и от двете страни, като и в трите предишни срещи между тези съперници и двата отбора са се разписвали. Въпреки че Норвегия е в по-добра позиция, Австрия играе по-силно на собствен терен и може да вземе победата, особено ако подобри защитата си.

Прогноза: Австрия - Норвегия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
564