Роналдо обясни защо е плакал след изпуснатата дузпа срещу Словения


Н. Гавазов

Роналдо обясни защо е плакал след изпуснатата дузпа срещу Словения

Португалският нападател Кристиано Роналдо обясни защо е плакал след изпусната дузпа в осминафиналния мач на Евро 2024 срещу Словения.

"Когато си страстен за това, което правиш, не можеш да се тревожиш за това как се чувстваш. Например плаках в деня, когато пропуснах дузпа. Когато плаках, не защото чувствах, че ако не вкарам гол от дузпа и ако Португалия бъде елиминирана, светът ще се срине върху мен. Не е заради това. Тези хора не ме познават.

Представете си последните 27 дузпи, които вкарвате и след това пропускате една, чувствате се зле през този период. Хората, които идват на стадиона - вашите деца, майка ви, приятелката ви, всички, бях тъжен за това. Мислиш ли, мисля ли, че пропуснах дузпата и Португалия ще ми се сърди, ще кажат, че сме се провалили, защото Кристиано е пропуснал дузпата? Дори не си помислих за това“, заяви Роналдо в канала си в YouTube по време на разговор с Рио Фърдинанд.

Припомняме, че националният отбор на Португалия достигна до четвъртфиналите на Евро 2024, където загуби от националния отбор на Франция след изпълнение на дузпи.

  Сподели
37