Менезеш: Бразилия доминира през всичките 120 минути


Н. Гавазов

Менезеш: Бразилия доминира през всичките 120 минути

Старши-треньорът на Бразилия Мано Менезеш запази спокойствие след отпадането на водения от него отбор от четвъртфиналите на турнира Копа Америка и заяви, че футболистите му са доминирали на терена през всичките 120 минути. Както е известно, снощи Бразилия и Парагвай завършиха редовното и допълнителното време без да си отбележат гол и полуфиналистът трябваше да бъде определен след изпълнение на дузпи, в които късметът бе на страната на „Ла Албироха".

„Пораженията винаги се неприятни, защото всичко правим, за да победим. Основното, което мога да кажа е, че доминирахме през всичките 120 минути. Но явно това се оказа недостатъчно, за победата. Сега трябва спокойно и внимателно да анализираме представянето на „селесао". Отстъпихме на противник, който четири пъти подред завърши наравно. Понякога във футбола се случват и такива неща - трябва да се примирим", заяви на пресконференция след мача Менезеш.

„Във футбола основното не са само победите, а има цял комплекс от фактори, с които трябва да се съобразяваш. Например, такива отбори като Аржентина и Бразилия отпаднаха. Не вярвам, че футболистите им излязоха на терена без желание за победа", допълва специалистът.

 

  Сподели
80