Англия ще задържи предимство над Италия


И. Ангелов

Англия ще задържи предимство над Италия

Англия - Италия
Стадион: Уембли
Дата: 17.10.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Един от най-чаканите квалификационни мачове за Евро 2024 ще се проведе във вторник вечер в английската столица между два от най-класните отбори Англия и Италия. Понастоящем домакините водят в групата с 3 точки на своя противник и държат първото място, като те нямат поражение в 8 поредни мача.

Италия не показва най-силната си форма в последно време и в последните 7 срещи виждаме изумителните 4 без победа. През март италианците вече отстъпиха на този противник с 2:1 у дома и това бе първи успех на албионци в Италия от 2012 г.

В момента Англия изглежда много по-добре с 1 загуба от последните 10 у дома, като изключим срещите за световно. Италия не спечели в 3 от последните 5 като гост, което включва 1:1 на гости на Северна Македония в квалификационната фаза наскоро.

Англия няма поредни победи над Италия от 1949 г., но има да мъсти за финала на дузпи на Евро 2020 срещу този съперник, където отстъпи срамно. Италия последно загуби в Англия през 1977 г. и от тогава спечели 3 и направи 3 равни.

Може би под прожекторите най-вече ще се гледа Хари Кейн от всички играчи на терена, който води в групата с петте си вкарани гола и вкара дузпа в последния мач между тези отбори. Давиде Фратеси има 3 гола в групата за гостите, а букмейкърите накланят звездите в полза на домакините в момента.

Прогноза: Англия - Италия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
338