Франция ще повтори Нидерландия


И. Ангелов

Франция ще повтори Нидерландия

Нидерландия - Франция
Стадион: Йохан Кройф Арена, Амстердам
Дата: 13.10.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Домакините спечелиха последните си два квалификационни мача с Гърция и на гости в Ирландия, с което държат второто място на 6 точки под опонента си. През март на старта на квалификациите за Евро 2024 тези два тима се срещнаха в групата във Франция, и домакините тогава спечелиха с категорично 4:0, а от тогава "петлите" не са и допускали гол.

Франция остава перфектна с пет победи и изглежда недостижимо в класирането, което пък може да накара Дидие Дешан да експериментира или да остави важни имена да почиват, което предстои да видим. Съвсем наскоро неговият отбор бе победен в приятелска среща от Германия.

В двата лагера има и здравословни проблеми. При домакините аут с контузии са Тимбър, Ботман, Маласия, Де Йонг, Гакпо и Де Лихт. Роналд Куман залага много на Шави Симонс в нападение, който е във форма за РБ Лайпциг.

Франция ще играе без Салиба, Коунде и Упамекано. "Петлите" обаче ще са уверени в успеха. Те имат 6 победи в последните 7 мача с Нидерландия, и в тези шест победи те водеха още на почивката.

Прогноза: Нидерландия - Франция 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Франция (Дидие Дешан)
 
Майнан
   
Конате
Хернандез
Павар
Хернандез
Рабио
Чуамени
Дембеле
Гризман
Мбапе
Жиру
Бергвайн
Мален
Симонс
Блинд
Райндерс
Роон
Дъмфрис
Аке
Дайк
Врий
   
Нопърт
 
Нидерландия (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Нидерландия - Франция 1:2

  Сподели
297