Илия Груев-Младши след ремито с Люксембург: Тежък мач срещу добър противник


FUTBOL-TV

Илия Груев-Младши след ремито с Люксембург: Тежък мач срещу добър противник

Младият полузащитник Илия Груев върна марката на българския футбол, след като заигра в Бундеслигата. Халфът на Вердер Бремен все повече се превръща във важен човек за националния отбор.

"Тежък мач срещу добър противник. Играхме срещу тях човек за човек по целия терен, което не е лесно. Те имат добри футболисти и заслужено мачът завърши 0:0. Те имат играчи в Германия, познавам едно момче  от Майнц, а също така имат и в Борусия Мьонхенгладбах. Така че имат хора на ниво", заяви Груев след 0:0 срещу Люксембург днес.

"Да, в Люксембург никой не играе футбол кой знае колко сериозно, но в околните държави Германия, Франция се играе много качествен футбол. Така че се развиват и те".

"Най-много съм доволен, че в три мача подред не ни вкараха гол, запазихме "суха мрежа". Това е много важно на ниво национални отбори. Имахме възможност, и те имаха, но случва се и 0:0 да завърши мач. Виждам оптимистична нотка. В последните четири мача имаме три победи и един равен резултат. Мисля, че сме добре подготвени, макар да имаме малко време за работа. Това не прави задачата ни по-лесна. Имаме два важни мача през март, които искаме да ги вземем", коментира Илия Груев следващите мачове на България, които ще бъдат и начало на Европейските квалификации.

  Сподели
242