Агбонлахор посъветва Трент да напусне националния отбор


Н. Гавазов

Агбонлахор посъветва Трент да напусне националния отбор

Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор посъветва защитника на Ливърпул Трент Александър-Арнолд да прекрати международната си кариера, ако пропусне Световното първенство през 2022 г.

Старши -треньорът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт даде да се разбере след мачовете от Лигата на нациите срещу Италия и Германия, че Трент е едва четвъртият му избор като десен бек, след Рийс Джеймс, Кайл Уокър и Киърън Трипиър.

И ако това е така, тогава Агбонлахор не вижда причина Александър-Арнолд да отиде в националния отбор.

"Ако бях Трент, щях да прекратя международната си кариера, ако не бъда избран за Световното първенство. Щях да напусна, докато нов треньор не поеме Англия и не ми даде шанс. 100 процента.

Защото какъв е смисълът той да отиде в националния отбор по време на тези международни паузи и да не играе? Можеш да останеш в клуба си и да се подготвиш за Ливърпул. И когато Саутгейт излезе и каза, че Трипиър е по-гъвкав играч от Трент...

Мисля, че това е обида. Харесвам Трипиър, ​​но Трент е по-гъвкав играч от Киърън Трипиър. Според мен Уокър и Джеймс са по-добри от Трент, но не и Трипиър изобщо. Гарет се шегуваше.

Няма да се изненадам, ако той напусне националния отбор. В миналото сме виждали играчи да напускат националния отбор на Англия, защото не са получавали шансове“, заяви Агбонлахор пред talkSPORT.

  Сподели
508