Англия и Германия си вкараха по три гола (видео)


FUTBOL-TV

Англия и Германия си вкараха по три гола (видео)

Англия и Германия направиха зрелищно 3:3 на "Уембли" в последния си двубой от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Двубоят не бе от особено значение, като двата тима играха повече за честта си.

“Трите лъва" официално изпаднаха в долната дивизия след загубата от Италия, докато Бундестимът загуби шансове за първото място в група 3 на Лига "А" след поражението от Унгария. 

Днес двата отбора направиха интересен двубой, а головете паднаха след почивката. Седем минути след началото на второто полувреме Хари Магуайър извърши нарушение срещу Джамал Мусиала и бе отсъдена дузпа в полза на Германия, която бе реализирана от Илкай Гюндоган.

В 67-ата минута Тимо Вернер напредна с топката в крака и отклони за Кай Хаверц, който стреля прецизно от границата на наказателното поле, за да удвои аванса за Германия.

4 минути след това резултатът бе намален. Това стана след центриране на Рийс Джеймс към далечната греда, където Шоу стреля отблизо, провирайки топката между краката на Тер Стеген. Само още три минути по-късно - в 75-ата, Англия изравни резултата. Сака преодоля двама бранители, след което намери друга от резервите на Саутейт - Мейсън Маунт, който стреля много точно от около 17 метра.

В 82-ата минута Джуд Белингам бе спънат в наказателното поле. След преразглеждане от VAR, бе отсъдена дузпа в полза на Англия. Хари Кейн застана зад топка и отбеляза, за да може "трите лъва“ да осъществят пълен обрат в срещата.

Англия обаче не успя да задържи преднината си, тъй като в 87-ата минута Поуп се намери лошо при един удар на Гнабри от 20-ина метра, който отиваше право в ръцете на вратаря. Поуп обаче не успя да улови топката, която Хавертц прати във вратата му от два метра.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
516