Германия ще надвие Англия на Алианц Арена


И. Ангелов

Германия ще надвие Англия на Алианц Арена

Германия - Англия
Стадион: Алианц Арена
Дата: 07.06.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Германия не успя да вземе максимума от сравнително неопитен състав на Италия на старта на Лига на нациите на УЕФА, и двата тима завършиха при 1:1. Тимът на Ханси Флик няма загуба от Евро 2020 където напусна именно след среща с финалиста Англия. Последните два мача на домакините обаче не бяха спечелени.

Англия разочарова доста в срещата на старта на групата с Унгария в Будапеща, където и загуби. Целта на Гарет Саутгейт ще е да надгради много, като се очакват и кадрови промени.

В лагера на домакините Марко Ройс пропусна срещата с Италия и е поставен под въпрос. Резервите Хаверц, Гюдноган и Мусиала ще се надяват на място сред титулярите.

При Саутгейт ще отсъства Фил Фоден заради коронавирус, Джеймс Джъстин е с травма, а под въпрос са още Томори и Гуехи. Рийс Джеймс, Калвин Филипс и Букайо Сака могат да стартират този път, след като дебютът на имена като Боуен не се получи. 

Експериментът на англичаните на старта не сполучи и Саутгейт сега ще трябва да търси резултати. Домакинът обаче ще е по-сработен в момента.

Прогноза: Германия - Англия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Уокър
Стоунс
Магуайър
Джеймс
Райс
Филипс
Сака
Стърлинг
Кейн
Грилиш
Хаверц
Мусиала
Мюлер
Гнабри
Гюндоган
Кимих
Раум
Керер
Рудигер
Зюле
   
Нойер
 
Германия (Ханси Флик)

Обоснована прогноза: Германия - Англия 2:1

  Сподели
563