Уелс ще даде всичко срещу Украйна


И. Ангелов

Уелс ще даде всичко срещу Украйна

Уелс - Украйна
Стадион: Кардиф Сити Стейдиъм
Дата: 05.06.2022 г.
Час: 19:00 ч.

Ето че се стигна до финалната плейофна среща за определяне на пълния списък отбори, които ще играят на Световната купа в Катар през 2022 г. Домакините от Уелс ще се чувстват готови след като загубиха през седмицата, но дадоха почивки на 5 ключови имена именно заради този важен двубой.

Украйна не разочарова в първата си среща за годината когато надви Шотландия с 3:1 в предходната плейофна среща. Това е първият мач на тима с Уелс от 2001 г.

Откъм състави, при домакините Джо Морел е на линия след наказание, но той вероятно няма да стартира. Джо Алан и Арън Рамзи ще заемат средната линия след като почиваха срещу Полша през седмицата. Очаква се още Бен Дейвис, Джо Родон и Гарет Бейл да се върнат в титулярния състав.

При гостите Хеорхи Бушчан бе причина за единствения гол от Шотландия след грешка, но вероятно ще запази мястото си на врата. Като цяло ще е изненада ако Олександър Петраков промени състава си от последния мач след като няма контузени.

Украйна не загуби нито една от квалификационните си срещи, но стигна до тук след 6 равенства в 8. Тимът показа изключителна игра срещу Шотландия, но Уелс предвиди нуждата от свежест и ще има готовност да се противопостави.

Прогноза: Уелс - Украйна 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Украйна (Олекс Петраков)
 
Бушчан
   
Забарни
Матвиенко
Караваев
Миколенко
Малиновский
Степаненко
Зинченко
Ярмоленко
Яремчук
Циганков
Джеймс
Бейл
Уилсън
Уилямс
Рамзи
Алън
Робертс
Дейвис
Родон
Ампаду
   
Хенеси
 
Уелс (Райън Гигс)

Обоснована прогноза: Уелс - Украйна 2:1

  Сподели
570