Бразилия продължава да мачка, Аржентина се провали срещу Еквадор


FUTBOL-TV

Бразилия продължава да мачка, Аржентина се провали срещу Еквадор

Бразилия продължи страхотното си представяне в световните квалификации в зона "Южна Америка". Този път "Селесао" постигна категорична победа - 4:0 над Боливия като гост и така продължи серията си от 34 мача без загуба в квалификациите.

Хората на Тите отдавна са си гарантирали участие на Мондиала в Катар, но въпреки това продължават да трупат победа след победа. "Златистите" стигнаха до успеха с голове на Лукас Пакета (24), Ричарлисон на два пъти (45 и 91) и Бруно Гимараеш (66).

В друг мач, който се оказа по-интригуващ - Еквадор и Аржентина не успяха да излъчат победител в сблъсъка помежду си от 18-ия кръг на световните квалификации. Срещата приключи при резултат 1:1, като гостите могат повече да съжаляват, тъй като създадоха повече положения от съперника си. Те откриха резултата чрез Хулиан Алварес в 24-ата минута, но в добавеното време домакините се добраха до точката с попадение на Енер Валенсия.

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо този път записа по-малко минути за своята родина. Той се появи в игра в 82-ата минута, заменяйки Майкъл Естрада.

  Сподели
592