Капело: Керъл трябва да престане да злоупотребява с алкохола


Н. Гавазов

Капело: Керъл трябва да престане да злоупотребява с алкохола

Наставникът на националния отбор на Англия Фабио Капело, въпреки въодушевлението си от изявите на 22-годишния нападател на Ливърпул Анди Керъл, предупреди своя възпитаник, че неговото бъдеще в „Трите лъва" зависи и добрия имидж пред обществеността. Тази вечер, закупеният за 35 милиона паунда от „мърсисайдци" ще изиграе срещу Гана своя втори мач с националната фланелка и италианският специалист смята, че след като играчите са под фокуса на вниманието на много медии, не бива в никакъв случай да си позволяват лошо поведение.

„Той все още е много млад. Независимо от това, трябва да контролира поведението си. Да бъде много внимателен. Всеки, който играе за националния отбор се намира в центъра на вниманието от страна на запалянковци, журналисти, фотографи и всички заобикалящи го хора. Аз разговарях с него очи в очи. Мисля, че в моя отбор не само Анди обича бирата. Но ако иска да прогресира и стане по-добър - трябва да престане да злоупотребява с алкохола", заяви Капело.

През октомври Керъл бе глобен с 5000 паунда, след като се призна за виновен за нанасяне на телесна повреда на мъж в нощен бар в Нюкасъл, по-рано бе задържан от полицията под домашен арест, след като преби бившата си приятелка.

 

  Сподели
92