Аржентина и Бразилия не си вкараха


FUTBOL-TV

Аржентина и Бразилия не си вкараха

Аржентина и Бразилия не успяха да излъчат победител, като дори не успяха да си вкарат гол, завършвайки наравно - 0:0 в дербито помежду си от 14-ия кръг на световните квалификации в зона Южна Америка.

За жалост не се получи интересен мач, като срещата бе доста нервна и на няколко пъти по терена прехвърчаха искри между играчи на двата отбора, но съдията Андрес Куня се справи отлично с ръководенето на мача и във всеки от тези случаи бързо потушаваше страстите, като раздаде общо 7 жълти картона.

Лукас Пакета пусна отличен пас към Винисиус в 17-ата минута. Фланговият нападател опита да прехвърли Емилиано Мартинес, но не сполучи. Аржентина отговори в 31-ата минута. Тогава Лаутаро Мартинес получи пас от дълбочина и опита удар от движение. Топката обаче се отклони от Едер Милитао и профуча покрай гредата. Малко по-късно Алисон се намеси отлично и спаси вратата си от гол.

В 60-ата минута и късметът помогна на гаучосите. Една лошо изчистена топка попадна във Фред, който стреля от воле и нацели напречната греда. В края на мача Меси бе близо до гола, но отново стражът на Ливърпул се намеси решаващо.

  Сподели
180