Италия ще надвие Швейцария на гости


И. Ангелов

Италия ще надвие Швейцария на гости

Швейцария - Италия
Стадион: Сейнт Якобс Парк
Дата: 05.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Това е първата официална среща на Швейцария от разочарованието на Евро 2020, където на четвърт-финалите тимът напусна състезанието след дузпи с Испания. В четвъртък тимът загря като надви в приятелска среща Литва с 2:1, но сега виждаме някои проблеми с контузени.

Италия спечели Евро 2020, но първата среща след това бе изненадващо 1:1 с България, срещу която италианците имаха 27 удара. Топката така и не влезе за победен гол, но целта ще е да се надгради над резултата, след като играта бе достатъчно добра.

Откъм състави, при домакините капитанът Гранит Джака ще липсва с коронавирус. Други големи отсъстващи са Шакири, Емболо, Мбабу, Комерт и Бенито. 

За Италия срещата с България пропусна Мануел Локатели заради наказание, но сега той може да замени Николо Барела. Контузени са Белоти, Ладзари и Мерет. 

Швейцария няма загуба в 30 от последните 33 срещи за Световна купа. Последните 3 срещи с Италия бяха равенства. Италия няма загуба в последните си 5 срещи и ако поддържа играта си на високо ниво, то тимът лесно ще се възползва от проблемите на противника в този случай.

Прогноза: Швейцария - Италия 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
280