Лесна победа над България - Франция отива на Европейското с настроение (видео)


FUTBOL-TV

Лесна победа над България - Франция отива на Европейското с настроение (видео)

Световният шампион Франция се наложи над България с класическото 3:0 в контролата между двата тима на "Стад дьо Франс" в Париж. "Петлите" бяха по-добрият отбор и лесно стигнаха до успеха, дори без да си дават много зор. Единствената неприятна новина бе контузията на Бензема, пострадал след съприкосновение с Иван Турицов. Все пак нападателят на Реал Мадрид догледа мача от трибуните, като изглежда всичко с него ще е наред.

Антоан Гризман бе точен със задна ножица в 29-ата минута. Това може би бе единственото 100%-во положение за гол през първата част. След почивката французите продължиха да не се напрягат много, но въпреки това стигнаха до нови два гола в края. Оливие Жиру удвои в 82-ата минута. Нападателят на Челси засече по отличен начин подаване отдясно на Бенжамен Павар. Таранът изпревари Валентин Антов и насочи топката към нашата врата - 2:0. 

В 90-ата минута Жиру, който иначе се появи като резерва, вкара нов гол. Нападателят отново засече остро подаване, този път на Бен Йедер и прати топката във вратата на Наумов за крайното 3:0.

Това бе генерална репетиция за “петлите", които след 168 часа излизат срещу Германия в първия си мач от Евро 2020. Българите пък се прибират и ще гледат Европейското по телевизията.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
146