Каземиро: Нашата позиция е известна


Н. Гавазов

Каземиро: Нашата позиция е известна

След триумфа с 2:0 срещу Еквадор Каземиро разговаря с пресата и потвърди позицията, че "селесао" няма да участва на Копа Америка.

"Не можем повече да говорим, защото всеки знае какво мислим. Невъзможно е да бъдем по-ясни. Има уважение, много уважение от наша страна. Всеки път, когато искаме да дадем мнение, се случват много неща. Искаме да говорим след двубоя с Парагвай, защото пътят към Световната купа е в нашия фокус. Искаме да изразим нашето мнение.

Тите вече обясни каква е ситуацията. Аз като капитан и той като лидер на играчите. Когато говори, говори цялата група. Нашата позиция е известна, тя е  единодушна, всички сме заедно", добави той.

По програма турнирът трябваше съвместно да се проведе от Аржентина и Колумбия, но поради влошената ситуация с коронавируса двете държави бяха лишени от това право - първо колумбийците, а след това и аржентинците. Така шефовете на южноамериканския футбол възложиха на Бразилия да организира Копа Америка, която по принцип трябваше да се проведе миналото лято.

  Сподели
272