Португалия ще надвие и Сърбия


И. Ангелов

Португалия ще надвие и Сърбия

Сърбия - Португалия
Стадион: Райко Митич, Белград
Дата: 27.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

На старта на квалификациите за Световната купа Сърбия прие Ирландия и спечели с 3:2 във вълнуващ двубой, докато Португалия може би разочарова някои привърженици след като пестеливо надви Азербайджан с 1:0. Именно гостите са фаворитът в групата, а домакините са основният им конкурент сред Ирландия, Люксембург и Азербайджан.

Откъм състави, сърбите дадоха почивка на Филип Костич и Сергей Милинкович-Савич в сряда за да са свежи за този важен двубой. Александър Митрович вкара два пъти като резерва срещу Ирландия като спечели мача, с което може и да си е спечелил титулярно място.

При гостите резервата Бруно Фернандеш беше най-добрият играч на терена в последния мач, като тук вероятно ще стартира. Данило Перейра не бе замесен последно и вероятно ще се включи като свежа опция. Пепе и Рафаел Герейро са с контузии, както и вратарят Руй Патрисио. Диого Жота не бе включен в последната среща, а Жоао Феликс бе резерва и влезе в края. Очаква се поне един от двамата да стартира сега.

Португалия избегна загубата в 13 от последните 14 мача в квалификации за Световно. Срещу Сърбия гостите имат 6 поредни срещи без загуба. Сърбия и получи поне по 2 гола във вратата си в 3 поредни квалификации.

Прогноза: Сърбия - Португалия 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Португалия (Фернандо Сантош)
 
Лопес
   
Дуарте
Диаш
Кансело
Мендеш
Силва
Невеш
Бруно
Жота
Феликс
Роналдо
Митрович
Влахович
Тадич
Костич
Лукич
Милинкович-Савич
Лазович
Павлович
Митрович
Миленкович
   
Дмитрович
 
Сърбия (Драган Стойкович)

Обоснована прогноза: Сърбия - Португалия 1:2

  Сподели
396