Дешан: Проблемите в Ман Юнайтед вредят на Погба


И. Ангелов

Дешан: Проблемите в Ман Юнайтед вредят на Погба

Наставникът на националния отбор на Франция Дидие Дешам обяви, че полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба страда психически заради ситуацията си в клубния Манчестър Юнайтед. В момента Погба се затруднява да спечели титулярно място при Оле Гунар Солскяер, след като претърпя няколко травми, болест и загуба на форма. Проблемите за играча бяха видни и в последната загуба с 2:0 на Франция от Финландия у дома.

"Той не е в най-добрата си форма, разбира се. Аз знаех това преди срещата. Този мач имаше за цел да му даде малко ритъм. Той знаеше, че ще играе само 1 час. Трудно е да си припомняш да си позитивен. Очевидно той не е в един от добрите си периоди.

"Както всички играчи, които не са в позитивна ситуация в клуба си, и той е наранен психически. Аз го познавам достатъчно добре, и това се случва понякога. Такива периоди се случват. Той има познанието на най-високо ниво, има честта и духа за да отговори на критиците си.

"След това, аз правя решенията за всички елементи и сравнявам с другите играчи".

Мениджърът бе запитан и за Килиан Мбапе, който има проблем преди срещата на Франция: "Той ще тренира индивидуално първата част от тренировките. Ще видим състоянието му по-късно. Ще изчакам да видя след тренировките. 

"Ще направим преглед на сутринта за да видим как е преди да направим решение за мача".

  Сподели
130