Белгия отново няма да победи Англия


И. Ангелов

Белгия отново няма да победи Англия

Белгия - Англия
Стадион: Кинг Болдуин
Дата: 15.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Все още няма ориентир за крайното класиране в Група 2 на Лига на нациите, като Беглия води с 9 точки пред Дания и Англия, които имат по 7 т. Домакините ще са уверени в продължаването на статуквото след като у дома Белгия няма загуба от септември, 2016 г., от когато изигра 27 срещи.

В последния мач между тези отбори в Лига на нациите обаче Англия изоставаше и обърна срещата за победа с 2:1, макар и да отстъпваше в играта на терена в голяма част от срещата. 

И двата състава преди този двубой имат доста проблеми. При домакините Еден Азар и Томас Камински ще липсват поради коронавирус. Салемакерс, Тросар и Ван Кромбрюге са с контузии. Очаква се Торган Азар да заеме мястото на своя брат.

В Англия проблемите са дори повече, като Рийс Джеймс стартира наказанието си от 2 срещи, а Хари Магуайър ще търпи 1 мач наказание. Трент Александър-Арнолд е контузен и ще бъде заменен от Киеран Трипиър. Маунт, Санчо и Грелиш се борят за място в тима, което се освободи от контузията на Маркъс Рашфорд. Очаква се Стърлинг и Кейн да са твърди титуляри в нападение. Джо Гомес, Джеймс Уорд-Прауз и Конър Коади са останалите с проблеми.

Белгия знае, че победа, заедно с неуспех на Дания срещу Исландия ще означава автоматично класиране за финалите. "Червените дяволи" имат 9 победи и 2 загуби в последните 11 мача срещу отбори от Топ 40 на ФИФА. Статистиката на Англия обаче е добра на гости с 5 победи и 3 равни в 11 гостувания.

Прогноза: Белгия - Англия 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Уокър
Дайър
Мингс
Трипиър
Райс
Хендерсън
Чилуел
Санчо
Кейн
Стърлинг
Мертенс
Лукаку
Брюйне
Азар
Тилеманс
Витсел
Мюние
Боята
Денайър
Алдервайрелд
   
Куртоа
 
Белгия (Роберто Мартинез)

Обоснована прогноза: Белгия - Англия 2:2

  Сподели
142