Португалия този път ще надвие Франция


И. Ангелов

Португалия този път ще надвие Франция

Португалия - Франция
Стадион: Ещадио да Луж
Дата: 14.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Португалия и Франция завършиха при 0:0 в последния си мач заедно в Група 3 на Лига на нациите, като и двата тима надвиха Хърватия и Швеция в групата, събирайки 10 точки, при 3 за Хърватия и 0 за Швеция до тук след 4 изиграни кръга. Португалците обаче имат по-добрата голова разлика, а и форма преди този двубой.

Домакините загряха за тази среща с убедителното 7:0 над Андора, в което много основни имена не играха, или получиха малко минути за да поддържат формата си. Междувременно Франция допусна шокиращо първа загуба у дома от март 2018 г. когато Финландия победи с 2:0 преди дни.

Откъм състави, Португалия е в перфектно здраве и в състава ще се върнат отпочинали Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш и Жоао Феликс. Антони Лопес стартира предходните срещи в Лига на нациите, но той игра през седмицата, и може би Руй Патрисио ще заеме мястото му. В последната среща Педро Нето дебютира и вкара след само 8 минути игра, но сега той ще бъде резерва.

При "петлите" Пол Погба изигра нов слаб мач с Финландия, поради което мястото му е под въпрос. Набил Фекир и Хусем Ауар са контузени за гостите, а ключовият Килиан Мбапе е под въпрос и Дидие Дешан ще чака последни новини преди мача. 

Франция спечели последните си 5 гостувания с 4 сухи мрежи, но Португалия няма загуба у дома от март, 2017 година. Домакините се намират в перфектно състояние, за разлика от показаното последно от французите, поради което се очаква успех за Роналдо и компания.

Прогноза: Португалия - Франция 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Германия (Йоахим Льов)
 
Лорис
   
Кимпембе
Варан
Павар
Хернандес
Рабио
Канте
Погба
Гризман
Жиру
Марсиал
Роналдо
Феликс
Силва
Карвальо
Перейра
Бруно
Герейро
Кансело
Диаш
Пепе
   
Патрисио
 
Португалия (Фернандо Сантос)

Обоснована прогноза: Португалия - Германия 2:1

  Сподели
290