Франция отново ще се справи с Хърватия


И. Ангелов

Франция отново ще се справи с Хърватия

Хърватия - Франция
Стадион: Максимир
Дата: 14.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Португалия води Група 3 на Лига на нациите по голова разлика с равен брой точки с Франция, по 7. След нулевото равенство между двата лидера, Хърватия надви последния Швеция и застана на 4 точки от фаворитите. В трите изиграни кръга обаче хърватите загубиха и от двата отбора пред себе си, допускайки по 4 гола във вратата си.

Победата с 2:1 на Хърватия над Швеция обаче имаше цена, защото сега наказан е полузащитникът на Интер Марсело Брозович, докато контузени остават Анте Ребич и Симе Вършалко. Така Лука Модрич може да се върна на опорна позиция, докато Марио Пашалич се включи в игра зад нападателите.

При гостите Пол Погба отново получи критики, че не са намира в най-добра игрова форма все още, но той продължава да получава място в националния и клубния си отбор като титуляр. Вероятно е това да продължи, като с проблеми за гостите са само Упамекано и Дюбоа.

Хърватия загуби само 1 мач у дома в последните 7 години. Франция спечели 4 гостувания поред без да допусне попадение във вратата си. Световният шампион изглежда в по-добро състояние в момента и се предполага, че отново ще надвие този съперник.

Прогноза: Хърватия - Франция 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Франция (Дидие Дешан)
 
Лорис
   
Кимпембе
Варан
Павар
Дин
Сисоко
Канте
Погба
Гризман
Жиру
Мбапе
Петкович
Перишич
Пашалич
Влашич
Ковачич
Модрич
Баришич
Йедвай
Вида
Ловрен
   
Ливакович
 
Хърватия (Златко Далич)

Обоснована прогноза: Хърватия - Франция 1:2

  Сподели
122