Италия може да повтори Нидерландия


И. Ангелов

Италия може да повтори Нидерландия

Италия - Нидерландия
Стадион: Олимпико
Дата: 14.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Италия се намира на първото място в Група 1 на Лига на нациите, след 2 равенства (Полша, Босна и Херцеговина) и победа с 1:0 именно на гости на Нидерландия в трите срещи от състезанието този сезон. Разликата с второто и третото място, което заемат противниците и Полша, е само 1 точка, и всичко все още може да се случи за различно класиране.

Нидерландия бе в подем, но сякаш след напускането на Роналд Куман в посока Барселона и идването на Франк де Бур, формата тръгна в друга посока. За това свидетелстват загубата с 1:0 от Мексико и нулевото равенство с Босна и Херцеговина тези дни. Всъщност, гостите нямат победа в 3 поредни срещи и дори не вкараха гол в тях.

Откъм състави, при домакините наказан е Андреа Белоти след натрупване на картони, което ще отвори място за Чиро Имобиле или Франческо Капуто. Ел Шаарави ще се надява на нов старт след титулярното място срещу Полша през уикенда.

При гостите Върджил ван Дайк и Стефан де Врий започнаха двете срещи на националния отбор до тук в паузата за национални срещи, и се предполага, че поне един от тях ще получи почивка. Мемфис Депай бе наказан за срещата с Босна, но сега е на линия отново, но пък Мартен Де Роон е наказан и вероятно ще бъде заменен от новото попълнение на Манчестър Юнайтед Дони ван де Бек.

И двата отбора не са в най-доброто си състояние напоследък, но докато Италия поне работи за резултати, то Нидерландия показва регрес и ще изненада ако постигне резултат в случая.

Прогноза: Италия - Нидерландия 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нидерландия (Франк де Бур)
 
Силесен
   
Дайк
Аке
Дъмфрис
Блинд
Вайналдум
Йонг
Бек
Бърхюс
Депай
Промес
Шаарави
Имобиле
Чиеса
Барела
Жоржиньо
Верати
Емерсон
Флоренци
Киелини
Бонучи
   
Донарума
 
Италия (Роберто Манчини)

Обоснована прогноза: Италия - Нидерландия 1:0

  Сподели
151